黎淑賢孖住美容醫生老公許智政出現,不過大家都硬晒軚。

媽咪姐

亞姐好戲

2012年11月09日 ~~ 第902期 忽然1周

上周五( 2日),呢排罵戰連連嘅黎燕珊同羅霖終於喺亞姐籌款晚宴上「歷史性」碰頭!黎淑賢亦拖住疑似偷食嘅醫生老公出嚟,但前夫盧惠光竟然又同場喎。
Well,媽咪姐八足一晚,得出兩個結論:一,女人除咗鬧交要夠氣,仲要交到戲!二,再見亦是朋友係可以 work嘅!必要時仲幫到你㖭。請睇相,再細味。




黑面老公 Vs friend爆前夫
女方前夫盧惠光竟然同場出現,黎淑賢仲過枱「敍舊」,盧生又手指指介紹朋友俾前妻識, friend到呢!


成班亞姐晨早排排企大合照,但身為「仁美清敍」主席嘅羅霖就遲到,裙拉褲甩插入影相。


黎燕珊全程好交戲呀,笑晒口!不過一影完相,即刻拉朱慧珊閃走之嘛。呢啲咪道行囉!

創作者介紹

娛樂八掛大放送★

tvb4life 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(0) 人氣()